Wijn & Stael Advocaten

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel zaken die regelmatig de landelijke media halen. Wij zijn er voor onze cliënten als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies. We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. In Nederland en daarbuiten.

Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier werkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan.

Onze cultuur
Wij zijn anders dan de meeste kantoren. De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers en staan thema’s als
duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

Advocaat worden
Na je studie begint het eigenlijk pas echt, daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze advocaat-stagiaires. Als jonge advocaat draai je gelijk mee en krijg je zaken met een eigen verantwoordelijkheid. Daarbij kun je altijd een beroep doen op de ervaren kantoorgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen ontstaan door het samenbrengen van verschillende
rechtsgebieden. Daarom leiden wij advocaten op die van verschillende markten thuis zijn. Tijdens je advocatenstage kun je kennismaken met diverse rechtsgebieden en ontdekken welke praktijkgebieden je het meest aanspreken. Kortom, alles om je loopbaan als advocaat een uitstekende start te geven.

Studentenstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken bij ons kantoor. Je maakt kennis met ons kantoor en onze advocaten, en je ervaart hoe het is om als advocaat te werken. Je woont je zittingen en besprekingen bij. Je doet juridisch inhoudelijk werk en bent welkom op onze kantooractiviteiten. Kortom: in die zes
weken ben je één van ons!

Juridisch medewerker
Ook bieden wij studenten de mogelijkheid om als juridisch medewerker gedurende een half jaar aan ons kantoor verbonden te zijn. Je werkt dan twee dagen per week, naast je studie. Een leuke manier om de wat ingewikkeldere uitzoekklussen op te pakken en doordat je lang meeloopt, ben je ook meer verbonden aan dossiers.

Oproepkracht
Wil je wat flexibeler worden ingezet en toch een kijkje krijgen in de keuken van ons kantoor, kan je ook als oproepkracht worden ingezet. Dan beman je onze receptie of werk je mee op het secretariaat. Ook chauffeurswerkzaamheden of hand- en spandiensten tijdens onze events is bijvoorbeeld mogelijk. Een leerzame bijbaan waar je later profijt van hebt.
Voor meer informatie: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij