Onze Sponsoren

Wijn & Stael

Wijn & Stael Advocaten

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel zaken die regelmatig de landelijke media halen. Wij zijn er voor onze cliënten als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies. We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische
expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. In Nederland en daarbuiten.

Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier werkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan.

 

Onze cultuur

Wij zijn anders dan de meeste kantoren. De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers en staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

 

Advocaat worden
Na je studie begint het eigenlijk pas echt, daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze advocaat-stagiaires. Als jonge advocaat draai je gelijk mee en krijg je zaken met een eigen verantwoordelijkheid. Daarbij kun je altijd een beroep doen op de ervaren kantoorgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen ontstaan door het samenbrengen van verschillende
rechtsgebieden. Daarom leiden wij advocaten op die van verschillende markten thuis zijn. Tijdens je advocatenstage kun je kennismaken met diverse rechtsgebieden en ontdekken welke praktijkgebieden je het meest aanspreken. Kortom, alles om je loopbaan als advocaat een uitstekende start te geven.

 

Studentenstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken bij ons kantoor. Je maakt kennis met ons kantoor en onze advocaten, en je ervaart hoe het is om als advocaat te werken. Je woont je zittingen en besprekingen bij. Je
doet juridisch inhoudelijk werk en bent welkom op onze kantooractiviteiten. Kortom: in die zes weken ben je één van ons!

 

Juridisch medewerker
Ook bieden wij studenten de mogelijkheid om als juridisch medewerker gedurende een half jaar aan ons kantoor verbonden te zijn. Je werkt dan twee dagen per week, naast je studie. Een leuke manier om de wat ingewikkeldere uitzoekklussen op te pakken en doordat je lang meeloopt, ben je ook meer verbonden aan dossiers.

 

Oproepkracht
Wil je wat flexibeler worden ingezet en toch een kijkje krijgen in de keuken van ons kantoor, kan je ook als oproepkracht worden ingezet. Dan beman je onze receptie of werk je mee op het secretariaat. Ook chauffeurswerkzaamheden of hand- en spandiensten tijdens onze events is bijvoorbeeld mogelijk. Een leerzame bijbaan waar je later profijt van hebt. Voor meer informatie: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij

Stibbe

Stibbe

Connect to grow

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

 

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentie. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

 

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assist. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnen junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereik op je toekomst als junior-medewerker.

 

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met Jolien Gesink (jolien.gesink@stibbe.com, 06-29644267).

Simmons & Simmons

Simmons & Simmons

Simmons & Simmons Amsterdam: net even anders op de Zuidas

Een collegiale, energieke omgeving en een persoonlijke benadering: stap het kantoor van Simmons & Simmons Amsterdam binnen en je merkt direct, dat wij het graag nét even anders aanpakken. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we behoren tot het internationale Simmons &Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons doen en laten zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo maken we onze groeiambitie waar.

 

Pas jij hiertussen?

Bij Simmons & Simmons werken we in vier praktijkgroepen voor cliënten uit uiteenlopende sectoren. Hoe divers ook in achtergrond en expertise, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering talentvolle, bevlogen en initiatiefrijke professionals. Samen vormen we een hecht team, dat kansen (durft!) te creëren en benutten. Pas jij hiertussen? Ben je net zo talentvol, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn.

 

Alle aandacht voor jouw ontwikkeling

Commitment wordt beloond bij Simmons & Simmons: in ruil voor jouw inzet geven we jou vanaf je eerste dag alle ruimte om jezelf zo goed en zo snel mogelijk te ontwikkelen, op de werkvloer en anderszins. Dat betekent datje direct aan de slag gaat in een hecht team dat aansluit bij jouw talent, passie en persoonlijkheid en datje altijd kunt rekenen op een ervaren collega om ideeën mee uit te wisselen. Daarnaast bieden we je diverse opleidingen en trainingen die aansluiten bij elke nieuwe stap in je carrière. Natuurlijk zullen je eerste drie jaar vooral in het teken staan van je beroepsopleiding (NOVA, NOB, KNB), waarbij je als advocaat bovendien de Law Firm School volgt.

 

Student-stage en werkstudentschap

Ook tijdens je studie kun je al uitgebreid kennismaken met Simmons & Simmons Amsterdam. Zo kun je je het hele jaar door bij ons aanmelden voor een student-stage of werkstudentschap in de advocatuur, de fiscale praktijk of het notariaat. Als student-stagiair of werkstudent draai je meteen volledig mee en voert uiteenlopende werkzaamheden uit, van jurisprudentie- en literatuuronderzoek tot aan het bijwonen van zittingen en besprekingen. En natuurlijk neem je als student-stagiair of werkstudent ook deel aan inhoudelijke events en informele activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel.

 

Geef je loopbaan een vliegende startMeer weten over werken bij Simmons & Simmons Amsterdam? Ga naar onze websitejoinsimmons.com voor meer informatie over student-stages, werkstudentschappen en vacatures, of neem contact op met onze recruiter Susannah. Je kunt haar bereiken via 020 722 2516 of susannah.vromans@simmons-simmons.com. Volg ons ook op Instagram, Facebook en Linkedln voor het laatste nieuws, actuele vacatures en komende evenementen.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advoca­tuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

 

Meesterschap

Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de over­heid. Maar we werken ook voor commer­ciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechts­zaal. Procederen, pleiten… het echte werk. ­Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken.

 

Ontwikkeling

Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. In onze gedragscode is vastgelegd hoe we dit realiseren. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

 

Kennismaken

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage , neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

 

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met een van onze recruiters, Jet van Os (06-83267707) of Floor Koch (06-57671842).

 

Bezoek ook onze Instagram– en LinkedInpagina.

 

Nysingh advocaten-notarissen

Nysingh advocaten-notarissen

Wij zijn Nysingh

Bij Nysingh werken we met ruim 100 specialisten iedere dag aan praktische oplossingen voor onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we nauw samen, zowel binnen de secties als binnen integrale teams. We kennen de weg in de sectoren zorg, onderwijs, ondernemen en overheid. We werken voor cliënten in het hele land. Ook zijn we thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw-netwerk.

 

Werken bij Nysingh

Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

 

Kom een kijkje nemen

We nodigen je graag uit om te ervaren hoe het is om bij Nysingh te werken. Als student-stagiair krijg in een periode van zes tot acht weken opdrachten vanuit het hele kantoor. Je wordt ingedeeld bij een advocaat of notaris op de kamer en wisselt op de helft van plek en sectie. Geef vooral je voorkeuren aan qua locatie en sectie. Hier houden we graag rekening mee.

Met een proactieve houding kun je zelf richting geven aan je stageperiode. Zo bepaal jij of en hoe vaak je meegaat naar zittingen en kun je nadruk leggen op je verbeterpunten. Ook zien we je graag op onze kantooruitjes, borrels en andere nevenactiviteiten. Kortom, een leerzame stage verpakt in een paar weken!

Maar ook als je nog niet toe bent aan je stage of gewoon meer wilt weten over Nysingh staan wij je met plezier te woord.

 

Wij vertellen je graag meer

Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Frederike van Spaendonck (frederike.vanspaendonck@nysingh.nl). Je vindt onze actuele vacatures op https://www.nysingh.nl/werken-bij/. Ook als jouw vacature er niet tussen staat komen we graag met jou in contact. Overtuig ons van je kwaliteiten met je (open) sollicitatie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden?

Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).

 

NautaDutilh

NautaDutilh

Let’s meet!

 

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet
direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.

 

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, dan ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan
400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

 

Masterclass
Ieder jaar organiseren wij een Masterclass. Een groep van 24 rechtenstudenten gaat tijdens dit driedaagse evenement de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar neem je ook een kijkje in de kantoren, verschillende praktijkgroepen en collega’s. Al met al een uitdagend maar niet te missen evenement!

 

Stages
Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam. Er is ook de mogelijkheid een maand stage te lopen op ons kantoor in Londen of New York! Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als werkstudent of als scriptiestudent.

 

Advocaat-stage
Wanneer je wordt aangenomen als advocaat-stagiair(e), dan start je in het NDinstitute. Het NDinstitute is ons interne opleidingsprogramma waarbij je samen met jouw collega advocaat-stagiair(e)s gedurende vier maanden een eigen praktijk opbouwt die uit contracten- en arbeidsrechtelijke (proces)zaken bestaat. Reken er dus maar op dat je in je eerste maand een toga aan zult trekken! Ook gedurende jouw verdere carrière bij NautaDutilh vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen tot een excellente advocaat, kandidaat-notaris of belastingadviseur. Vanaf je tweede jaar bij NautaDutilh start je daarom in het Talent Ontwikkel Programma (TOP). Aandacht voor jouw individuele kwaliteiten en voorkeuren staat centraal zodat jij je ontwikkeling zelf inhoud en vorm kunt geven.

 

Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
Pim.vanMierlo@nautadutilh.com

 

Instagram: @werkenbijnautadutilh

Facebook: @werkenbijnautadutilh

 

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff

Kennismaken met Loyens & Loeff

Studeer jij Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitieus, gedreven en gefocust zijn; zowel op werk als daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent.  It’s all about personality!

Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in het Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

 

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

 

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op loyensloeffcareers.com of neem contact op met één van onze recruiters:

 

Livia ’t Hoen (civiel): livia.t.hoen@loyensloeff.com, +31 10 224 62 56

 

Noa Moerel (civiel): noa.moerel@loyensloeff.com, +31 10 224 62 70

 

Coosje Jeekel (fiscaal): coosje.jekel@loyensloeff.com, +31 20 578 51 17

 

Elisabeth Visser (fiscaal): elisabeth.visser@loyensloeff.com, +31 20 578 53 21

 

HOYNG ROKH MONEGIER

HOYNG ROKH MONEGIER

Topniveau

HOYNG ROKH MONEGIER is een nichekantoor dat zich volledig richt op het Intellectuele Eigendomsrecht. Met meer dan honderd IE-professionals in Europa werken wij op topniveau nauw samen aan nationale en grensoverschrijdende IE-geschillen.

We do IP

Intellectuele eigendom is onze passie. Onze expertise strekt zich uit tot alle rechtsgebieden binnen het IE, waaronder het merken-, auteurs- en modelrecht en het octrooirecht; maar ook op aangrenzende gebieden zoals de regulering van geneesmiddelen en het media- en reclamerecht. Door de hechte samenwerking tussen onze advocaten en octrooigemachtigden beschikken we over de technische expertise om cliënten bij te staan in de meest uitdagende technologische geschillen. We vertegenwoordigen dan ook de meest innovatieve en toonaangevende spelers ter wereld in uiteenlopende industrieën: van wodka en cosmetica tot biotechnologie en halfgeleiderlithografie.

Onze kantoren werken regelmatig samen op Europees niveau en zijn betrokken bij een aanzienlijk aantal spraakmakende, grensoverschrijdende zaken. Wij treden op voor nationale rechtbanken, nationale octrooi- en merkenbureaus, de Hoge Raad en het Hof van Justitie EU, maar ook voor het Europees octrooi- en merkenbureau en de World Intellectual Property Organisation.

 

We are IP

Onze mensen zijn toegewijd, vastberaden en streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Ons recept voor succes: doorzettingsvermogen, samenwerken in teamverband en een gezonde dosis humor. Initiatief en een eigen mening worden bij ons gewaardeerd en gestimuleerd. Samen werken, samen lachen, samen succes.

 

HiPo

We zijn altijd op zoek naar nieuw toptalen met persoonlijkheid, gedrevenheid en passie voor het IE-recht. Bij ons krijg je vanaf dag één de kans om mee te draaien op het hoogste niveau en het maximale uit je stage te halen. Herken jij jezelf hierin, en wil jij tot de absolute top behoren, neem dan contact op en kom langs om kennis met ons te maken.

 

Dirkzwager

Dirkzwager

Maak kennis met Dirkzwager, waar juridische en fiscale specialisten geïntegreerde dienstverlening leveren.

Met kantoren in Arnhem en Nijmegen en ruim 380 medewerkers heeft Dirkzwager op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis. We staan op de 12e plek van grootste advocatenkantoren 2022 en we behoren tot de top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2021′. We werken geïntegreerd met elkaar samen aan hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen, podcast en video’s op het innovatieve kennisplatform Dirkzwager.nl. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

 

  • Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
  • Arbeidsrecht
  • Familierecht (alleen notariaat)
  • Fiscaal advies
  • Gezondheidszorg
  • IE/IT
  • Ondernemingsrecht (advocatuur en notariaat)
  • Overheid en Vastgoed (advocatuur en notariaat)

 

Onze toekomst begint bij jou.

Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een sublieme advocaat, fiscalist of (kandidaat-)notaris. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

 

Dirkzwager maakt graag kennis met jou

Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

 

Anouk van Rooij, recruiter                    026 – 353 84 68

recruitment@dirkzwager.nl                  06- 22 03 98 58

 

AKD

AKD

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.

 

We doen dit met een grote en diverse groep mensen. Want wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity, Equity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.

 

Onze specialisten zijn werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

• Arbeid & Pensioenen
• Belastingen
• Banking & Finance / Corporate Structuring
• Bouw en Vastgoed
• Europees en Mededingingsrecht
• IP, IT & Data protection
• Corporate Litigation & Insolvency
• M&A/ Commercial Contracting
• Overheid en Onderneming
• Transport & Trade

 

Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires (advocatuur, fiscaliteit, notariaat) op onze vestigingen in Breda, Rotterdam en Amsterdam.

 

De groei en ontwikkeling van onze mensen vinden we belangrijk, en die stoppen nooit. Daarom krijgt iedereen de allerbeste opleidingen en persoonlijke begeleiding via ons eigen opleidingshuis, AKDMY.

 

Kennismaken

 

Wil jij een kijkje nemen in de advocatuur, fiscale praktijk of het notariaat én zit jij in de afrondende fase van je rechten opleiding? Kom 2 maanden fulltime stage lopen op één van onze secties, of kom langs voor een AKD’tje (algemeen kennismakingsdrankje) om nader kennis te maken!

 

Op careers.akd.eu vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van vacatures voor studenten en starters, en de contactgegevens van onze recruiters.

Allen & Overy

Allen & Overy

Onze Hoofdsponser

It’s Time.

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Zaken die er toe doen
Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.

Internationaal en echt Nederlands
We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

Humor en lef
Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op www.werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Esmee Put via esmee.put@allenovery.com of 020 674 1603.

It’s Time to find where you belong.

Sponsoren:

Hoofdsponsor