Onze Sponsoren

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken

 

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

 

Maatschappelijke impact
Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven.

 

Innovatie
Bij Pels Rijcken hebben we passie voor juridische inhoud. Zo ook bij de sectie Innovation, Privacy & Technology. Dankzij het werk van onze advocaten worden technologische ontwikkelingen met maatschappelijke impact voor publieke en private cliënten mogelijk gemaakt.

“Wij helpen overheden en ondernemingen bij het realiseren van innovaties,” vertelt Chayenne van Lavieren (sinds 2018 werkzaam bij Pels Rijcken) over het werk van haarzelf en haar collega’s. “We hebben het Pels Acceleration Lab opgezet waar we kennis ontwikkelen over de juridische vragen die in de toekomst bij cliënten en partners zullen spelen. Zo’n sectie met een visie op de toekomst is echt uniek in de advocatuur.” Bekijk hieronder haar video om meer te weten te komen over haar werk.

https://www.youtube.com/watch?v=WDbBLs5-aGY&feature=youtu.be

 

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ houdt niet op na je stagiaire-periode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.

 

Ervaar het zelf
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken ook bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren.

 • Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee in onze unieke praktijk. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
 • Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Meet the Meesters; een tweewekelijkse online bijeenkomst, waarbij we je een kijkje geven in onze praktijk.
 • Strek de benen en maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. Tijdens deze ontmoeting kan je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen.
 • En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.

Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Instagram– en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters.

 

Elisabeth Matthes (06-128 820 26) en Jet van Os (06-832 677 07)

 

Nysingh advocaten-notarissen

Nysingh advocaten-notarissen

Wij zijn Nysingh

Bij Nysingh werken we met ruim 100 specialisten iedere dag aan praktische oplossingen voor onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we nauw samen, zowel binnen de secties als binnen integrale teams. We kennen de weg in de sectoren zorg, onderwijs, ondernemen en overheid. We werken voor cliënten in het hele land. Ook zijn we thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw-netwerk.

 

Werken bij Nysingh

Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

 

Kom een kijkje nemen

We nodigen je graag uit om te ervaren hoe het is om bij Nysingh te werken. Als student-stagiair krijg in een periode van zes tot acht weken opdrachten vanuit het hele kantoor. Je wordt ingedeeld bij een advocaat of notaris op de kamer en wisselt op de helft van plek en sectie. Geef vooral je voorkeuren aan qua locatie en sectie. Hier houden we graag rekening mee.

Met een proactieve houding kun je zelf richting geven aan je stageperiode. Zo bepaal jij of en hoe vaak je meegaat naar zittingen en kun je nadruk leggen op je verbeterpunten. Ook zien we je graag op onze kantooruitjes, borrels en andere nevenactiviteiten. Kortom, een leerzame stage verpakt in een paar weken!

Maar ook als je nog niet toe bent aan je stage of gewoon meer wilt weten over Nysingh staan wij je met plezier te woord.

 

Wij vertellen je graag meer

Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Frederike van Spaendonck (frederike.vanspaendonck@nysingh.nl). Je vindt onze actuele vacatures op https://www.nysingh.nl/werken-bij/. Ook als jouw vacature er niet tussen staat komen we graag met jou in contact. Overtuig ons van je kwaliteiten met je (open) sollicitatie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden?

Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).

 

NautaDutilh

NautaDutilh

Let’s meet!

 

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet
direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.

 

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, dan ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan
400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis
met je!

 

Masterclass
Elk voorjaar organiseren wij onze driedaagse Masterclass. Een groep van 20 rechtenstudenten gaat, onder begeleiding van onze experts,
de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar ook van onze mensen. Al met al een uitdagend maar niet te missen evenement!

 

Stages
Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam. Er is ook de mogelijkheid een maand stage te lopen op ons kantoor in Londen of New York! Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als werkstudent of als scriptiestudent.

 

Advocaat-stage
Wanneer je wordt aangenomen als advocaat-stagiair(e), dan start je in het NDinstitute. Het NDinstitute is ons interne opleidingsprogramma waarbij je samen met jouw collega advocaat-stagiair(e)s gedurende vier maanden een eigen praktijk opbouwt die uit contracten- en arbeidsrechtelijke (proces)zaken bestaat. Reken er dus maar op dat je in je eerste maand een toga aan zult trekken! Ook gedurende jouw verdere carrière bij NautaDutilh vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen tot een excellente advocaat, kandidaat-notaris of belastingadviseur. Vanaf je tweede jaar bij NautaDutilh start je daarom in het Talent Ontwikkel Programma (TOP). Aandacht voor jouw individuele kwaliteiten en voorkeuren staat centraal zodat jij je ontwikkeling zelf inhoud en vorm kunt geven.

 

Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
Pim.vanMierlo@nautadutilh.com

 

Vera te Lintel Hekkert
Corporate Recruiter
020 – 71 71 512 / 06 – 50 18 66 73
Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com

 

Floortje Kieft
Corporate Recruiter
020 – 71 71 521 / 06 – 46 92 93 97
Floortje.Kieft@nautadutilh.com

 

Dirkzwager

Dirkzwager

Dirkzwager is een topspeler.
Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

 

Dirkzwager legal & tax, de grootste juridische én fiscale dienstverlener buiten de Randstad. Met zo’n 140 juristen en fiscalisten werken wij in een inspirerende omgeving waar samenwerking het sleutelwoord is. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

 

 • Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
 • Arbeidsrecht
 • Familierecht
 • Fiscaal advies
 • Gezondheidszorg
 • IE/IT
 • Ondernemingsrecht
 • Overheid en Vastgoed

Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

 

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een sublieme advocaat, fiscalist of (kandidaat-)notaris. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

 

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

 

Vragen? Neem contact op!

 

Anouk van Rooij, recruiter
vanrooij@dirkzwager.nl
026 353 84 68 of 06 2203 98 58

 

AT Osborne

AT Osborne

Over AT Osborne
De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’. Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

 

Werken bij AT Osborne
Als Young Professional werk je aan bijzondere projecten met een grootse maatschappelijke impact. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe vraagstukken die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Vaak zijn we vanaf de start betrokken bij het denkproces tot het implementeren van de oplossing. Daarnaast combineer je het werken aan projecten met vakgerichte opleidingsdagen, zoals basisvaardigheden adviseren en effectief beïnvloeden. Je krijgt een mentor en projectcoach die je helpen in je ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching groei je snel uit tot een professional.

 

Meer weten?
Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden voor studenten en voor starters? Kijk dan op https://atosborne.nl/werken-bij/vacatures/

 

AKD

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten.

 

Onze praktijk
We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam.
Er zijn ruim 280, notarissen en belastingadviseurs werkzaam in de volgende
praktijkgroepen:

 • Arbeid & Pensioenen
 • Bedrijfsfraude & Strafrecht
 • Belastingadvies
 • Bouw en Vastgoed
 • Europees en Mededingingsrecht
 • Finance & Structuring
 • IP & Technology
 • Litigation & Insolvency
 • M&A/ Contracting
 • Notariaat
 • Overheid en Onderneming
 • Transport & Trade

 

Gedreven door ontwikkeling
De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. Natuurlijk kom je niet zomaar bij AKD binnen: we verwachten uitstekende studieresultaten, zelfstandigheid, ondernemerschap en een flinke dosis eigenheid. Maar als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen via ons opleidingshuis AKDMY, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

 

AKDMY
AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij door naar: www.akdmy.nl

 

Meer weten?
Als starter kies je bewust voor een topkantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve.

Sta je op scherp? Bel met Ingmar of Dion op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.nl. Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

 

Allen & Overy

Allen & Overy

Onze Hoofdsponser

It’s Time.

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Zaken die er toe doen
Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.

Internationaal en echt Nederlands
We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

Humor en lef
Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op www.werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Esmee Put via esmee.put@allenovery.com of 020 674 1603.

It’s Time to find where you belong.

Sponsoren