Nysingh advocaten-notarissen

Wij zijn Nysingh

Bij Nysingh werken we met ruim 100 specialisten iedere dag aan praktische oplossingen voor onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we nauw samen, zowel binnen de secties als binnen integrale teams. We kennen de weg in de sectoren zorg, onderwijs, ondernemen en overheid. We werken voor cliënten in het hele land. Ook zijn we thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw-netwerk.

Werken bij Nysingh

Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

Kom een kijkje nemen

We nodigen je graag uit om te ervaren hoe het is om bij Nysingh te werken. Als student-stagiaire krijg je in een periode van zes tot acht weken opdrachten vanuit het hele kantoor. Je wordt ingedeeld bij een advocaat of notaris op de kamer en wisselt op de helft van plek en sectie. Geef vooral je voorkeuren aan qua locatie en sectie. Hier houden we graag rekening mee. Met een proactieve houding kun je zelf richting geven aan je stageperiode. Zo bepaal jij of en hoe vaak je meegaat naar zittingen en kun je nadruk leggen op je verbeterpunten. Ook zien we je graag op onze kantooruitjes, borrels en andere nevenactiviteiten. Kortom, een leerzame stage verpakt in een paar weken! Maar ook als je nog niet toe bent aan je stage of gewoon meer wilt weten over Nysingh staan wij je met plezier te woord.

Wij vertellen je graag meer

Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Frederike van Spaendonck (frederike.vanspaendonck@nysingh.nl). Je vindt onze actuele vacatures op https://www.nysingh.nl/werken-bij/. Ook als jouw vacature er niet tussen staat komen we graag met jou in contact. Overtuig ons van je kwaliteiten met je (open) sollicitatie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).