AT Osborne

Over AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met onze vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

Werken bij AT Osborne

Als Young Professional werk je aan bijzondere projecten met een grootse maatschappelijke impact. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe vraagstukken die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Vaak zijn we vanaf de start betrokken bij het denkproces tot het implementeren van de oplossing.

Daarnaast combineer je het werken aan projecten met vakgerichte opleidingsdagen, zoals basisvaardigheden adviseren en effectief beïnvloeden. Je krijgt een mentor en projectcoach die je helpen in je ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching groei je snel uit tot een professional.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden voor studenten en voor starters? Kijk dan op https://atosborne.nl/werken-bij/vacatures/