AT Osborne

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen u en ons. Wij zijn vasthoudend omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met onze vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten werken wij met u aan het beste resultaat.

Werken bij AT Osborne

Als Young Professional werk je aan bijzondere projecten met een grootse maatschappelijke impact. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe vraagstukken die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Vaak zijn we vanaf de start betrokken bij het denkproces tot het implementeren van de oplossing.

Daarnaast combineer je het werken aan projecten met vakgerichte opleidingsdagen, zoals basisvaardigheden adviseren en effectief beïnvloeden. Je krijgt een mentor en projectcoach die je helpen in je ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching groei je snel uit tot een professional.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden voor stages en startersfuncties? Kijk dan op https://atosborne.nl/werken-bij/vacatures/