Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Studietrip Boedapest

5 February - 8 February

In de woorden van de legendarische Mariah Carey: “I don’t want a lot for Christmas, there is just one thing I need”. We weten natuurlijk allemaal wat dat is: deelname aan de onvergetelijke MD-studietrip!

In 1994 voorspelde Mariah al de bestemming van de studietrip toen zij zong: “All the lights are shining, so brightly everywhere”. Dit collegejaar wordt namelijk met twintig bevoorrechte MD’ers afgereisd naar het schitterende Boedapest. Cultuur, prachtige architectuur, lekker eten, een bruisend nachtleven en een fantastische sfeer vormen slechts een klein gedeelte van hetgeen deze stad te bieden heeft.

De studietrip staat tevens in het teken van de MD-Masterclass: Internationaal ondernemen. Binnen deze MD-Masterclass wordt één kantoorbezoek en een tweetal lezingen georganiseerd. Leden die deelnemen aan deze Masterclass hebben voorrang op een plekje naar Boedapest! Kijk daarom snel verder voor meer informatie.

De studietrip vindt plaats in de onderwijsvrije week, dat wil zeggen van maandag 5 februari tot en met donderdag 8 februari 2018. De eigen bijdrage bedraagt €90,00. Dit bedrag is inclusief de vliegreis, het verblijf en de gezamenlijke activiteiten. Deelname vindt plaats op basis van loting

Deelname aan de studietrip wil je niet missen! Schrijf je dus snel in via deze linkLet op: inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 december.

Details

Start:
5 February
End:
8 February

Venue

Boedapest
Boedapest, Hungary + Google Map