Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Studiereis Toronto

27 April 2018 - 6 May 2018

Tijdens de erg geslaagde ledenborrel van afgelopen dinsdag is de bestemming van de studiereis onthuld. De bestemming van de studiereis is… Toronto! Ben jij benieuwd naar het onthullingsfilmpje of kun je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? Klik dan hier.

Toronto is de grootste stad van Canada en tevens hét economische centrum van het land. Veel bedrijven zijn gevestigd in prachtige wolkenkrabbers. Deze wolkenkrabbers dienen regelmatig als decor in bekende televisieseries, zoals Suits en Designated survivor. Naast een bruisend stadscentrum bevindt zich in de omgeving van Toronto ook prachtige natuur, met onder andere de Niagara Falls. Tijdens deze reis zullen de verschillen tussen Canada en Nederland op juridisch gebied worden onderzocht, maar ook op het gebied van cultuur. Uiteraard is er ook tijd om de stad tot in de late uurtjes te verkennen!

Van vrijdag 27 april tot en met zondag 6 mei 2017 zullen achttien leden van het Molengraaff Dispuut afreizen naar deze prachtige stad. De eigen bijdrage bedraagt €500,00 per persoon. Daarvan worden ieder geval de vliegtickets, het benodigde eTA, de accommodatie en de gezamenlijke activiteiten bekostigd.

Wil je ook zien wat Toronto te bieden heeft en heb je zin om met 17 andere leden van het Molengraaff Dispuut de stad te verkennen? Schrijf je snel in via deze link! Deelname vindt plaats op basis van loting.

Let op: inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 december. 

Details

Start:
27 April 2018
End:
6 May 2018

Venue

Toronto
Toronto, Canada + Google Map