Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Pleitavond

24 April 2018 |19:15 - 21:00

Gesprekken voeren: we doen het bijna constant en staan er toch zo weinig bij stil. Dit geldt zowel voor je privéleven als later in je professionele bestaan. Wat gebeurt er tussen jou en de ander in een gesprek? Hoe voer je moeilijke gesprekken? En hoe breng je jouw ideeën over? Tijdens deze interactieve lezing duiken we met filosoof Lammert Kamphuis in de kunst van het converseren. We bespreken verschillende filosofische methodes, leren van taalfilosofen wat je allemaal met je woorden kunt uitrichten en onderzoeken de belangrijkste drogredenen die in gesprekken gebruikt worden.

Lammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia. Zo spreekt hij bijvoorbeeld al vijf jaar achter elkaar op Lowlands en is hij geen onbekende bij de radio en tv. Ook geeft hij regelmatig workshops voor organisaties en bedrijven.

Tijdens de Open Pleitavond op dinsdag 24 april brengt Lammert Kamphuis ons nieuwe inzichten over, concrete oefeningen voor en een nieuw perspectief op het voeren van gesprekken. De avond vangt aan om 19.00 uur in zaal 0.13 op Janskerkhof 2-3a en duurt tot 21.00 uur. Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet via deze link. Ook niet-leden zijn van harte welkom om de Open Pleitavond bij te wonen. Zij kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar info@molengraaffdispuut.nl. Aansluitend vindt er een ledenborrel plaats in Café Luden. Daar zijn de eerste drankjes uiteraard op kosten van het Molengraaff Dispuut.

Details

Date:
24 April 2018
Time:
19:15 - 21:00

Venue

Janskerkhof 2-3 lokaal 0.13