Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MD Draait Door: Mediarecht

10 May |19:00 - 21:00

* Ook open voor niet-leden! *

Onze activiteiten hebben het afgelopen jaar op een alternatieve manier plaatsgevonden. Daarnaast hebben wij natuurlijk niet stilgezeten en daarom hebben wij voor jullie een enorm leuke nieuwe activiteit in petto. Daarom introduceren wij, als XIVe bestuur, een nieuwe activiteit; MDDD. Het ‘Molengraaff Dispuut Draait Door’ is een talkshow die in het teken zal staan van mediarecht. De sprekers zullen in een studio zitten en vanuit verschillende camerahoeken zal de sessie live worden uitgezonden. Via een livestream kun jij aanschuiven alsof je naar een échte talkshow kijkt à la Jinek en BEAU!

Er zal onder andere iemand van de reclamecodecommissie, een merkenrechtadvocaat en de oprichter van een groot managementbureau aan tafel schuiven. De activiteit zal worden gepresenteerd door Stefan van Kolfschooten. Hij is al jarenlang een trouwe MD’er en is recent afgestudeerd op het gebied van informatierecht.

Op maandag 10 mei van 19:00 tot 21:00 zullen verschillende sprekers jou meenemen in de nieuwste veranderingen binnen het mediarecht. Ben jij geïnteresseerd in de juridische kant van social media of lijkt het jou gewoon leuk om bij onze gloednieuwe activiteit aanwezig te zijn? Het belooft een spetterende activiteit te worden! Schrijf je snel in! Let op: aanmelden is mogelijk tot 5 mei 23:59 uur.

Details

Date:
10 May
Time:
19:00 - 21:00