Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MD College Tour: mr. Frank Visser

1 June |19:30 - 21:00

* Ook open voor niet-leden! *

De Inhoudelijke Activiteitencommissie is terug met de volgende leuke activiteit: de MD College Tour! Op dinsdagavond 1 juni zal niemand minder dan mr. Frank Visser te gast zijn op de tweede editie van dit evenement. Op deze avond zullen we onder andere meer te weten komen over de carrière en het persoonlijke leven van mr. Frank Visser. De avond zal geleid worden door Ivo Giesen. Daarnaast krijgen jullie de kans om zelf vragen te stellen aan mr. Frank Visser! Omdat het een interactieve avond betreft, wordt input van de studenten zeer gewaardeerd.

Aanmelding voor de MD College Tour staat open voor zowel leden, als niet-leden. Iedere rechtenstudent is dan ook van harte welkom op dit evenement. Vraag dus vooral je medestudenten, studievrienden of andere geïnteresseerden mee! De activiteit zal via een livestream worden uitgezonden. Hierbij is er ook de mogelijkheid om via een chat vragen te stellen.

Mochten de coronamaatregelen het toelaten dan zullen er naast de livestream een beperkt aantal fysieke plekken beschikbaar zijn. De fysieke plekken worden toegewezen aan de leden die zich (bij interesse) als eerst hebben ingeschreven, dus wacht niet te lang met inschrijven! De avond zal dan plaatsvinden in de Boothstraat kerk op Boothstraat 7 in Utrecht. De inloop is vanaf 19:15 uur en om 19:30 uur zal de avond afgetrapt worden. De dresscode is formeel.

Heb je altijd al meer willen weten over mr. Frank Visser en kan je niet wachten om hem die ene prangende vraag te stellen, schrijf je dan snel in! Let op: inschrijven is mogelijk tot 25 mei 23:59 uur.

Details

Date:
1 June
Time:
19:30 - 21:00