Symposium: Ondernemen & (on)recht

Op dinsdag 24 maart 2020 organiseert de Inhoudelijke Activiteitencommissie het Symposium met dit jaar als thema: Ondernemen en (on)recht.

Tijdens dit symposium zullen er diverse sprekers uit de praktijk komen komen om ons meer te vertellen over sociaal ondernemerschap en nieuwe rechtsvormen zoals de BVm, maar ook over de misbruik van de tabaksindustrie en de farmaceutische industrie. Het Symposium wordt interactief ingekleed en er is keuze uit maar liefst zes verschillende workshops, waarbij de verschillende thema’s worden behandeld. De inloop is vanaf 12.30 uur, en tussen de twee workshoprondes door kan iedereen genieten van de heerlijke plaattaart.

Na afloop van het inhoudelijke gedeelte vindt er een borrel plaats op locatie. Het belooft een erg interessant Symposium te worden, dus schrijf je hier in als je interesse hebt in het ondernemingsrecht en/of nog leuke onderwerpen zoekt om een scriptie over te schrijven.

De sprekers voor de verschillende workshoprondes worden binnenkort onthuld. Aanmelding staat ook open voor niet-leden, dus vraag je werkgroepgenootjes, studievrienden of andere geïnteresseerden mee! Die kunnen zich via deze link inschrijven.